Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα , Ombretta Πάργα · Ombretta Πάργα , Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα
2543876147

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα , Ombretta Πάργα


Διακοπές γεμάτες ήλιο και θάλασσα

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Ombretta» Πάργα προσφέρουν τις διακοπές που έχεις ανάγκη σε ένα πραγματικά οικογενειακό περιβάλλον , με άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Στην πλαγιά του λόφου της Πάργας η εικόνα πάνω από τις στέγες των σπιτιών μοιάζει βγαλμένη από αφίσα εξωτικών διακοπών , με το καταγάλανο του Ιονίου να πλημμυρίζει τα μάτια σου και να γεμίζει χαρά και απόλαυση το μυαλό σου.

Ιδανική εικόνα καρτποστάλ για ζευγάρια , φίλους αλλά και οικογένειες τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ombretta Πάργα , σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο με θέα το κάστρο της Πάργας από τον 14ο αιώνα αλλά και το νησάκι με την εκκλησία της Παναγίας.

Πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια σε περιμένουν να τα περπατήσεις μαζί με χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά της γης, και να γευτείς παραδοσιακές πίτες και φρέσκο ψάρι.

«Αυτό το καλοκαίρι, ανακαλύψτε κι εσείς τις υπέροχες παραλίες κι απολαύστε την μοναδική φιλοξενία του τόπου μας»Η βόλτα στην παραλία της Πάργας, είτε γίνεται με ήλιο, είτε κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού , σου δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση ελευθερίας και διακοπών και σε πλημμυρίζει χαρά κι ευτυχία, ξεχνώντας από που ήρθες και που θα πας...

219-743-9364
Ελληνικα